Cupcakes med æble og rødbede
cirka 12 stk
120 g blødt smør
2 dl rørsukker
2 æg
3 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 dl mælk
1 tsk vanille
30 g hasselnødder
75g revet rødebede
75g revet æble
Pisk sukker, vanille og smør til det er hvidt og luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen.
Bland mel og bagepulver tilsæt det sammen med mælken. Rør til dejen er ensartet.
Tilsidst røres grofthakkede hasselnødder, rødbede og æble i. Dejen kommes i muffinsforme og fyldes cirka 2/3 op.
Min søde køkkenhjælp |
Kagerne bages ved 180 grader C i cirka 20-25 minutter, hvorefter de køles af og pyntes
Nybagte og velduftende |
Jeg har pyntet dem med cream cheesefrosting og lidt revet hvid chokolade.
Klar til at blive spist |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar