Hermed den lovede opskrift på fødselsdagskagen, som mine kolleger fik fornøjelsen af i torsdags (sammen med en flok mini chokolade cupcakes).
Opskriften er fundet hos www.thefoodclub.dk.
Cheesecake brownie med friske hindbær
Brownie
340 g smør
4 æg
6 dl sukker
2 1/4 dl hvedemel
3 dl kakao
1/2 tsk salt
Smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt
sammen og tilsæt smørret. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det
sammen. Hæld dejen i en form på cirka 30×40 cm.
Cheesecake
400 g flødeost
2 æg
Kornene fra en stang vanille
3/4 dl sukker
150 g friske hindbær
Pisk flødeost, æg, vanille og sukker sammen og kom det ovenpå
brownie-dejen.
Bland cheesecake-dejen rundt på brownie-dejen med spidsen af en kniv, så det danner et
fint mønster. Fordel hindbærrene rundt om i dejen.
Bag kagen ved 175 grader i cirka 35-40 minutter.
Afkøl og skær kagen i små firkanter. Den er nærmest konfektagtig, så man kan ikke spise alt for store stykker af den....... eller nogen kan ikke ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar