Kagen er kun for seriøse kagespisere ;)
Snickerskage
Lille bradepande
Bund
200 g blødt smør
4 dl sukker
3 æg
4 dl mel
1,5 tsk. bagepulver
1 pose saltede peanuts (230 g)
Pisk smør og sukker godt. Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt hver gang.
Bland mel og bagepulver og vend i blandingen.
Fordel i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Den ubagte bund |
Fordel peanuts over.
Bag ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.
Karamel
1,5 dl fløde
1,5 dl sirup
Korn fra en stang vanille
75 g smør
3 dl sukker
3 spsk kakao
Ingredienserne til karamellen bringes i kog og simrer ca. 8-10 minutter til den begynder at tykne.
karamelmassen koges sammen |
Prik lidt huller i den varme kagebund og fordel karamellen over kagen, mens den stadig er varm.
Prik hullet i kagen |
Hæld den varme karamelmasse over |
Lad den kagen helt af.
Chokoladeovertræk
250 g chokolade
Smeltes over vandbad.
Fordel den smeltet chokolade ovenpå kagen. Lad den stivne helt, før kagen skæres ud.
Mm mm! Mums
SvarSletMeget MUMS :)
SvarSletMega meget mums!
SletDin opskrift, min smagsløg!;)
SvarSletMin smagsløg siger "lækkert"
Beklager det alt for sene svar. Der har været en fejl på bloggen, så jeg har desværre ikke modtaget din kommentar før nu :-(
SletTak for kommentaren :-)
Marianne
Hvor er den flot. Det ser rigtig lækkert ud. Hvor mange stykker i almindelig størrelse kommer der ud af sådan en portion? Jeg skal lave nogle "kuvertkager" til ca. 40 personer ....
SvarSletOg så skal jeg også lige høre: Det er korrekt, når du skriver, at det skal være SALTEDE peanuts, ikk'?
Tak for en rigtig inspirerende blog! Du laver nogle rigtig, rigtig fine ting!
Mvh Mia
Hej Mia
SletTak for de søde ord.
Jeg ville lave dobbeltportion (til en stor bradepande) til 40 personer. Det er helt rigtigt, at det er saltede peanuts, der skal i ;-)
God fornøjelse
Marianne