Opskriften er fundet i "BageLiv".
Mini cheesecake med blåbær
12 stk.
Kiksebund:
250 g kiks
50 g smeltet smør
2 spsk rørsukker
1 1/2 tsk kanel
Cheesecake topping:
200 g flødeost
150 g sukker
1/4 tsk salt
Korn fra en stang vanille
3 æg
1 dl fløde
Blåbær
12 papirsforme og 1 metalmuffinsform
Forvarm ovnen til 200 grad C.
Knus kiksene og bland dem med smeltet smør, kanel og sukker. Pres en spiseskefuld af blandingen ned hver af formene.
Skru ovnen ned til 170 grad C og bag kiksebundene i 5 minutter.
Lav toppingen ved at piske flødeosten i 20 sekunder. Pisk sukker, salt og vanille i blanding. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg. Pisk til sidst fløden i.
Fyld cheesecake toppingen op til kanten i hver form.
Bag kagerne i 20-25 minutter til cheesecaken er fast som budding.
Lad kagerne køle af i minimum 4 timer.
Pynt med blåbær (eller andet frugt) - og spist! Kan spises både om natten og om dagen :)
Lækkert!! Dem skal jeg helt sikkert prøve! :)
SvarSletDet kan du roligt gøre. De er nemme og lækre.
SvarSletJeg vil gerne inviteres ;)
Lækkert
SvarSlet