Cupcakes med banan, chokolade og pistacie
(12-15 stk.)
250 g mel
1 spsk bagepulver
120 g blødt smør
200 g brun farin
2 æg
1 1/2 tsk. vanille
2-3 modne bananer
100 g grofthakket chokolade
100 g hakkede usaltede pistaciekerner
Bland mel og bagepulver i en skål.
Rør smør, farin og vanille godt sammen i en anden skål – blandingen skal
være jævn og cremet. Rør ét æg i blandingen ad gangen og tilføj de
mosede bananer.
Bland bananblandingen sammen med melblandingen og rør til alle ingredienserne lige netop er blandet.
Tilsæt til sidst pistaciekerner og chokolade.
Tilsæt til sidst pistaciekerner og chokolade.
Fyld dejen i papirmuffinsforme og bag dem i ca. 20 – 25 minutter ved 190 grader C.
Jeg pynter ofte mine med denne chokolade creme:
Chokolade creme
100 g siet flormelis
30 g blødt smør
20 g siet kakao
100 g koldt flødeost
30 g blødt smør
20 g siet kakao
100 g koldt flødeost
Flormelis,
kakao og smør piskes sammen. Flødeosten tilsættes på en gang, og der
piskes indtil cremen er lækker og luftig (ca. 5 minutter).
Årh du laver flotte kager! Denne her lyder gigalækker, den vil jeg gerne prøve at lave! Hilsen Luna, 5 år
SvarSletTak for de søde ord, Luna. Du kan rolig kaste dig over disse - de er smadder gode, og nemme at lave.
SvarSletKH. Marianne
Hvor ser de lækre ud. Dem må jeg helt klart bage i løbet af denne uge med de bananer vi har herhjemme. Mums!
SvarSletTak for kommentaren, Fatemeh. I alt beskedenhed, så er de altså også mega gode :)
SvarSletGod fornøjelse med bagningen
Marianne