søndag den 17. juni 2012

Panna cotta med yoghurt og kiwi


Inspireret af en opskrift på bloggen www.chocolat.dk lavede jeg forleden denne skønne dessert. Den er nem at lave, smager dejligt og er pæn at kigge på. What's not to like ;)?


 

Ingredienser
6 små dessertglas

Panna cotta:
2 dl fløde
50 g sukker
1 vaniljestang
2 bladhusblas
250 g græsk yoghurt

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Hæld fløde, sukker, vaniljekorn og –stang i en gryde, og bring det i kog.
Udblød husblassen i koldt vand, og vrid vandet af den.
Tag gryden af varmen, og fjern den tomme vaniljestang.
Tilsæt den udblødte husblas og pisk. Tilsæt herefter den græske yoghurt og pisk igen.
Hæld massen i små serveringsglas, og stil dem på køl 3-4 timer eller natten over.

Kiwi-puré:
1 kiwi
1 spsk vand
1-2 tsk sukker

Skræl kiwien og blend den.
Hæld kiwi-puré, vand og sukker i en gryde, og bring det i kog. Blend massen.
Lad det køle lidt af, og fordel et tyndt lag over hver panna cotta.
Sæt glassene på køl igen.


Pynt med høvlet hvid chokolade lige inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar