Jeg bagte en kokos-hindbær-marenges kage til ham. Jeg har opskriften fra min mor, som har den fra en nabo. Hjemme hos dem kaldes den "Sankt Hans kagen", men jeg ved ikke om den har et rigtigt navn!?
Bytte-bytte-kage-kagen
1 lille bradepande
Bund:
140 g smør
225 g hvedemel
250 g sukker
4 æggeblommer
2 tsk bagepulver
Fyld:
300 g hindbærmarmelade
Marengs:
4 æggehvider
200 g sukker
150 g kokos
2-2 1/2 spsk kakao
Pisk smør, sukker og æggeblommer godt sammen. Rør mel og bagepulver i og saml dejen med hænderne. Tryk den ud i en lille bradepande (ca. 25 x 35 cm), beklædt med bagepapir.
Bag bunden i 10-15 minutter ved 160 grader C.
Den bagte bund |
Lad bunden køle let, og fordel hindbærmarmeladen ovenpå.
Smurt med hindbærmarmelade |
Pisk æggehviderne halvstive. Kom sukkeret i og pisk dem helt stive. Vend kokosmel og kakao i marengsen.
Bred blandingen ud over kagen, og bag den i ca. 45 minutter ved 160 grader C.
Færdiiiiiiig |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar