Forleden bagte jeg disse lækre cookies, som jeg fandt hos krissers-cookiecrumble.blogspot.dk. De er rigtig gode - sprøde og bløde på samme tid, og så er de fyldt med chokolade og mandler, mums!
Kristine havde brugt både sukker og farin i sin opskrift, men det havde jeg ikke, så jeg brugte rørsukker i stedet.
Cookies
24 stk
1 æg
100 g smør
180 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 knsp salt
150 g rørsukker
2 tsk vanillesukker
100 g hakkede mandler
200 g mørk grofthakket chokolade
Pisk æg og smør sammen. Bland hvedemel, bagepulver, salt, farin, sukker
og vanillesukker sammen i en skål og sigt det ned i skålen med smør og
æg. Hak mandler og chokolade groft og vend det i småkagedej til sidst.
Del dejen i to lige store dele og rul dem til pølser i 3 centimeters tykkelse. Pak dem ind og stil dem på køl i 1 time. Jeg fordelte dejen på bagepapir og rullede pølserne inden i bagepapiret. På den måde slap jeg for klistrede fingre.
Tag pølserne ud og skær 1½-2 centimeters tykke skiver, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne ved 200 grader C i cirka 10 minutter, eller indtil de er gyldne i kant og top. Lad småkagerne køle af på rist - og spis dem :-)
Æg og smør er pisket sammen |
De tørre ingredienser sigtes i |
Dejen samles |
og rulles til pølser i bagepapir |
Efter en halv time på køl skæres dejen i skiver |
Nybagte og velduftende |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar