onsdag den 23. januar 2013

Popcakes

En masse kagerester i fryseren blev i dag "tryllet" om til Popcakes, til store glæde for mine drenge. Hvis man er en meget tålmodig person er det en god måde at slippe af med kagerester ;)

Jeg kan ikke rigtig angive mål i opskriften, da det blev lavet på slump.




Popcakes

 

Kagerester (jeg brugte skorper fra en chokoladekage, cupcakes med hindbær og en enkelt med blåbær)
Frosting (også her havde jeg rester - en sjat chokolade frosting og lidt cream cheese frosting)

Pinde
Chokolade
Krymmel
Pastafarve

Kagerne smuldres til fine krummer og røres sammen med frostingen, til en let klisteret konsistens.
Dejen trilles til små kugler, som sættes i fryseren i 15 minutter.

Chokoladen smeltes og det yderste af pinden dyppes, inden den sættes fast i kagekuglen. Kuglen dyppes i chokoladen, og pyntes efter lyst og evne.


Blandede rester



Kagerne er smuldret og frostingen tilsættes

Dejen rulles til kugler, og sættes i fryseren

Det yderste af pinden dyppes i smeltet chokolade

Pinden sættes fast i kagekuglen


Kagekuglen dyppes i chokolade


De færdig pyntede kager - i en meget fin holder ;)








5 kommentarer:

  1. Hej :)
    Hvor længe kan de stå i fryseren?
    Tænker om man i god tid kan lave kagekuglerne, og så tage dem op og pynte dagen før festen evt?

    Fed blog - super fine kager du laver :)
    Mvh. Dorte

    SvarSlet
  2. Hej.

    Hvor længe kan man have kagekuglerne i fryseren? Tænker om man kunne fryse dem ned, og tage dem op dagen inden servering til pyntning ?

    Fed blog du har - rigtig fine kager :)
    Mvh. Dorte

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Dorte

      Tak for din søde kommentar og jeg beklager det alt for sene svar. Der har været en fejl på bloggen, så jeg har desværre ikke modtaget din kommentar før nu :-(

      Jeg har ikke selv prøvet at fryse kuglerne, men mon ikke de kan klare sig et par måneder i kulden? Du kan sagtens pynte dem dagen før, men det har du måske allerede prøvet nu ;-)?

      Marianne

      Slet