Jeg kan ikke rigtig angive mål i opskriften, da det blev lavet på slump.
Popcakes
Kagerester (jeg brugte skorper fra en chokoladekage, cupcakes med hindbær og en enkelt med blåbær)
Frosting (også her havde jeg rester - en sjat chokolade frosting og lidt cream cheese frosting)
Pinde
Chokolade
Krymmel
Pastafarve
Kagerne smuldres til fine krummer og røres sammen med frostingen, til en let klisteret konsistens.
Dejen trilles til små kugler, som sættes i fryseren i 15 minutter.
Chokoladen smeltes og det yderste af pinden dyppes, inden den sættes fast i kagekuglen. Kuglen dyppes i chokoladen, og pyntes efter lyst og evne.
Blandede rester |
Kagerne er smuldret og frostingen tilsættes |
Dejen rulles til kugler, og sættes i fryseren |
Det yderste af pinden dyppes i smeltet chokolade |
Pinden sættes fast i kagekuglen |
Kagekuglen dyppes i chokolade |
De færdig pyntede kager - i en meget fin holder ;) |
Super søde :)
SvarSletTak for det :)
SletHej :)
SvarSletHvor længe kan de stå i fryseren?
Tænker om man i god tid kan lave kagekuglerne, og så tage dem op og pynte dagen før festen evt?
Fed blog - super fine kager du laver :)
Mvh. Dorte
Hej.
SvarSletHvor længe kan man have kagekuglerne i fryseren? Tænker om man kunne fryse dem ned, og tage dem op dagen inden servering til pyntning ?
Fed blog du har - rigtig fine kager :)
Mvh. Dorte
Kære Dorte
SletTak for din søde kommentar og jeg beklager det alt for sene svar. Der har været en fejl på bloggen, så jeg har desværre ikke modtaget din kommentar før nu :-(
Jeg har ikke selv prøvet at fryse kuglerne, men mon ikke de kan klare sig et par måneder i kulden? Du kan sagtens pynte dem dagen før, men det har du måske allerede prøvet nu ;-)?
Marianne