søndag den 8. april 2012

Lakridskarameller

Lillesøs og jeg startede i aftes en produktion af lakridskarameller, og de blev virkeligt gode!! Inspirationen er fundet hos thefoodclub.dk



Opskriften er som vi lavede den:

Lakridskarameller (mange!!)

175 g rørsukker
140 g smør
1 ds. kondenseret mælk
2 spsk. lakridssirup (Bülows salte version)

chokolade
lakridspulver

Alle ingredienserne blandes i en gryde og varmes op under omrøring til sukkeret er smeltet. Koges herefter i ca. 10 minutter til massen er tyknet og blevet en smule mørkere.

Hældes i en form med bagepair og stilles koldt i et par timer.

Skæres ud, dyppes i smeltet chokolade og drysses med lakridspulver. Køles til chokoladen er størknet - og spises :)


2 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig lækkert og skal helt klart prøves, men er lidt i tvivl om den kondenserede mælk - er det den der er sødet eller den uden sukker?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for kommentaren. De er også rigtig gode.
      Tænk - jeg vidste slet ikke, at man kunne få kondenseret mælk uden sukker.... Det er den søde, der er brugt i opskriften.

      God fornøjelse

      Marianne

      Slet