Lillesøs og jeg startede i aftes en produktion af lakridskarameller, og de blev virkeligt gode!! Inspirationen er fundet hos thefoodclub.dk
Opskriften er som vi lavede den:
Lakridskarameller (mange!!)
175 g rørsukker
140 g smør
1 ds. kondenseret mælk
2 spsk. lakridssirup (Bülows salte version)
chokolade
lakridspulver
Alle ingredienserne blandes i en gryde og varmes op under omrøring til sukkeret er smeltet. Koges herefter i ca. 10 minutter til massen er tyknet og blevet en smule mørkere.
Hældes i en form med bagepair og stilles koldt i et par timer.
Skæres ud, dyppes i smeltet chokolade og drysses med lakridspulver. Køles til chokoladen er størknet - og spises :)
Det lyder virkelig lækkert og skal helt klart prøves, men er lidt i tvivl om den kondenserede mælk - er det den der er sødet eller den uden sukker?
SvarSletTak for kommentaren. De er også rigtig gode.
SletTænk - jeg vidste slet ikke, at man kunne få kondenseret mælk uden sukker.... Det er den søde, der er brugt i opskriften.
God fornøjelse
Marianne