lørdag den 14. februar 2015

Hjemmelavet is med ODENSE marcipanmasse

Jeg har været så heldig at få tilsendt vareprøver på et nyt produkt fra Odense Marcipan - nemlig marcipanmasse til hjemmelavet is. Massen findes i to varianter, en med marcipan og en med marcipan og lakrids.





Til en hyggelig aften med to veninder tilbød jeg at stå for desserten, så vi samtidig kunne få testet produktet af.
Jeg lavede lakridsudgaven og alle var meget tilfredse med resultatet.

Hjemmelavet is med marcipan og lakrids
1 liter is

100 g rørsukker
5 pasteuriserede æggeblommer
1 pose ODENSE marcipanmasse med lakrids
1/2 L piskefløde

Pisk sukker og æggeblommer sammen, og bland med marcipanmassen.
Pisk piskefløden til en let flødeskum og vend den sammen med æggeblandingen.
Hæld massen i en form og stil den på frost. Den er klar til servering efter 4-5 timer.
Så bliver det vist ikke meget nemmere ;-)

1-2-3 og så var der is







Indlægget er sponsoreret af ODENSE Marcipan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar