Jeg var ikke selv helt vildt begejstret for resultatet, de var for kompakte til min smag, men mine "testpersoner" var glade og tilfredse :)
Bounty cupcakes
12 stk
100 g kokosmel
100 g mørk chokolade
2 æg
150 g sukker
1 1/2 tsk vanillesukker
250 g hvedemel
1 nip salt
100 g smør
3/4 dl kokosmælk
2 1/2 spsk kakao
1 1/2 spsk kold kaffe
1 1/2 tsk Malibu
3 Bounty chokoladebarer
Rist kokosmelet gyldent på en tør pande. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
Pisk æg, sukker og vanille til det bliver hvidt og skummende.
Rør hvedemel, bagepulver og salt sammen, og vend det i æggemassen.
Tilsæt den smeltede chokolade, kokosmel, kakao, kaffe og Malibu.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og stik 1/3 af en Bounty ned i hver cupcake.
Bag kagerne ved 175 grader C i ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Bounty cremeglasur
250 g mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk lys sirup
1 nip havsalt
1 spsk blødt smør
100 g flødeost
Hak chokoladen fint i en blender.
Kog fløde, sirup og salt, og hæld det over chokoladen, imens du rører i det. Tilsæt smør og ost, og kør det i blenderen på "pulse-funktionen". Vær forsigtig! Glasuren skal kun lige samle sig. Hvis du blender for længe, kan den ske at skille.
Lad glasuren køle en times tid, inden den fordeles på kagerne.
vigtige ingredienser |
vigtige ingredienser |
Blande blande |
Fløden hældes over chokoladen |
Det færdige resultat |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar