Uhm.. lækker sød og saftig |
Banankage med chokolade og appelsin
3 modne bananer
Saft fra en appelsin
250 g blødt smør
300 g sukker
1 tsk. vanillesukker
4 æg
350 g mel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
100 g mørk chokolade, grofthakket
Blend bananerne sammen med appelsinsaften, og sæt blandingen til side. Tænd ovnen på 180 grader C og smør en stor springform (jeg putter altid bagepapir i bunden, og nøjes med at smøre siderne på formen).
Pisk smør, sukker og vanillesukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes godt mellem hvert æg. Si mel, bagepulver og natron i dejen.
Vend til sidst bananmosen og den hakkede chokolade i dejen.
Hæld dejen i formen og bag kagen på den nederste rille i ca. 50-55 min.
Afkøl - og spis!
Nemt og lækkert |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar