tirsdag den 21. februar 2012

Banankage med appelsin og chokolade

I det nyeste "Alt for damerne" fristende opskriften på en banankage med appelsin og chokolade. Den måtte jeg bare bage :)

Uhm.. lækker sød og saftig


Banankage med chokolade og appelsin

3 modne bananer
Saft fra en appelsin
250 g blødt smør
300 g sukker
1 tsk. vanillesukker
4 æg
350 g mel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
100 g mørk chokolade, grofthakket

Blend bananerne sammen med appelsinsaften, og sæt blandingen til side. Tænd ovnen på 180 grader C og smør en stor springform (jeg putter altid bagepapir i bunden, og nøjes med at smøre siderne på formen).
Pisk smør, sukker og vanillesukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes godt mellem hvert æg. Si mel, bagepulver og natron i dejen.
Vend til sidst bananmosen og den hakkede chokolade i dejen.
Hæld dejen i formen og bag kagen på den nederste rille i ca. 50-55 min.

Afkøl - og spis!

Nemt og lækkert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar