søndag den 16. september 2012

Cheesecake brownie med friske hindbær

Hermed den lovede opskrift på fødselsdagskagen, som mine kolleger fik fornøjelsen af i torsdags (sammen med en flok mini chokolade cupcakes).

Opskriften er fundet hos www.thefoodclub.dk.

Cheesecake brownie med friske hindbær
  
Brownie
340 g smør
4 æg
6 dl sukker
2 1/4 dl hvedemel
3 dl kakao
1/2 tsk salt

Smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt smørret. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det sammen. Hæld dejen i en form på cirka 30×40 cm.

Cheesecake 400 g flødeost
2 æg
Kornene fra en stang vanille
3/4 dl sukker
150 g friske hindbær
 
Pisk flødeost, æg, vanille og sukker sammen og kom det ovenpå brownie-dejen.





Bland cheesecake-dejen rundt på brownie-dejen med spidsen af en kniv, så det danner et fint mønster. Fordel hindbærrene rundt om i dejen.



Bag kagen ved 175 grader i cirka 35-40 minutter.

Afkøl og skær kagen i små firkanter. Den er nærmest konfektagtig, så man kan ikke spise alt for store stykker af den....... eller nogen kan ikke ;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar