fredag den 3. februar 2012

Chokolademousse.... rigtig RIGTIG meget chokolademousse

Jeg er så heldig at have nogle fanastiske venner, som udover at være nogle rigtig gode venner og dejlige mennesker er nogle utrolige ildsjæle!
I den lille by, hvor de bor, har de opstarter fællesspisninger for alle byens beboere her henover vinteren. Det har været en kæmpe succes og billetterne har været revet væk hver gang. I går var vi til fællesspisning nr. 5 - med 159 mennesker til bords...... og jeg havde fået lov til at lave chokolademoussen :)





Opskriften er nemt - lige til at gå til - og smager som en drøm!
Min dygtige veninde, Jytte, har lavet chokoladekrummelurene og pyntet alle glassene med flødeskum, ferskenbåde og de fine krummelurere.


Kogekone Janes chokolademousse
200 g god mørk chokolade
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 past. æggeblommer
1/2 L fløde

Smelt chokoladen over vandbad. Tag skålen op og pisk først appelsinsaft og derefter æggeblommerne i chokoladen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokoladeblandingen.
Hæld moussen i portonsglas og stil dem koldt i 4-5 timer.
Pynt og spis :)

Skal du lave til 159 personer skal du gange med 14!! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar