Kort før påske var jeg så heldig at modtage en kasse med lækkerier fra Odense marcipan. Ud af lækkerierne valgte jeg at bage en konfektagtig brownies, som jeg fandt inspiration til på Odense marcipans opskriftside.
I får opskriften, som jeg lavede den.
Brownies - fyldt med lækkerier
cirka 20 stk
I får opskriften, som jeg lavede den.
Brownies - fyldt med lækkerier
cirka 20 stk
150 g smør
200 g Odense mørk chokolade
3 æg
200 g rørsukker
100 g hvedemel
100 g Odense blød nougat
100 g usaltede pistaciekerner
100 g Odense marcipan
50 g Odense hvide chokoladeknapper
150 g Odense chokoladechunks
Smelt smørret i en gryde, tilsæt hakket chokolade og smelt det under omrøring.
Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret.
Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med pistaciekerner, chokoladeknapper og chokoladechunks.
Kom dejen i en lille bradepande cirka 22 x22 cm beklædt med bagepapir, og bag den i cirka 20 minutter ved 200°C.
Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret.
Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med pistaciekerner, chokoladeknapper og chokoladechunks.
Kom dejen i en lille bradepande cirka 22 x22 cm beklædt med bagepapir, og bag den i cirka 20 minutter ved 200°C.
Lad kagen køle helt af inden servering
Den skønne kasse |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar